Ο Ολυμπιακός φοράει το ευρωπαϊκό του κοστούμι και ετοιμάζεται για τον επαναληπτικό με την Αταλάντα για τον έξτρα γύρο του Europa League.
Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Πέμπτης (24/2, 19:45) θα υποδεχθούν την ιταλική ομάδα, στη ρεβάνς του 2-1 του Μπέργκαμο, με στόχο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν την πρόκριση στους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φορέσει τα καλά του για να υποδεχθεί τις δύο ομάδες, αλλά και τους φιλάθλους τους, αφού εκτός από τον κόσμο του Ολυμπιακού, το βράδυ της Πέμπτης (24/2) στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου θα υπάρχουν και οπαδοί της Αταλάντα.
Μάλιστα, οι φίλαθλοι της Ατάλαντα που θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα βρουν:
Όλα τα πλεξιγκλας των Θυρών 25/26, 26/27 & 27/28 αλλαγμένα με καινούρια και έτσι θα εχουν άριστη θέα προς τον αγωνιστικό χωρο.
Οι γυναίκες φίλαθλοι θα βρουν διπλάσιες γυναικείες τουαλέτες στην Θύρα 27, αφού τον τελευταίο μηνα αυξήθηκαν αυτές κατα 100%.
Όλες οι ενδείξεις στις πινακίδες κατεύθυνσης που ηταν γραμμένες στην Ελληνική γλώσσα, αντικαταστάθηκαν με καινούριες που ειναι γραμμένες και στην Ελληνική αλλα και στην Αγγλική γλώσσα.
Ομοίως αντικαταστάθηκαν όλες οι πινακίδες απαγορευμένων αντικειμένων, που ηταν γραμμένες στην Ελληνική γλώσσα, με καινούριες που ειναι γραμμένες και στην Ελληνική αλλά και στην Αγγλική γλώσσα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αυτοψία στα εν εξελίξει έργα αναβάθμισης, προϋπολογισμού περί το 1 εκ. ευρώ, πραγματοποίησαν ο CEO της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης κι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος.
Το μεγαλύτερο μάθημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, ενόψει του Μουντιάλ 2026, διεξήχθη σε μια πλατεία στην πόλη το Μεξικού και βρήκε θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Οι Μεξικανοί γιορτάζουν έτσι και ένα άλλο ρεκόρ, την 3η φορά που φιλοξενούν τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και αποφάσισαν να συνεχίσουν να το «φωνάζουν».
Ατρόμητος και Κηφισιά έπαιξαν για τη νίκη, όμως με την ισοπαλία κράτησαν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 85’