Το περασμένο καλοκαίρι ο Χάρι Κείν ήθελε να αποχωρήσει από την Τότεναμ με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η Τότεναμ δεν ήθελε να αφήσει τον παίκτη και έτσι η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Σύμφωνα με τη Standard, ο άγγλος επιθετικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει το καλοκαίρι, αν θα παραμείνει στην Τότεναμ ή θα ζητήσει να φύγει, μιας και έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την ομάδα του Λονδίνου.
Μεγάλο ρόλο στην απόφαση που θα πάρει ο Χάρι Κέιν θα παίξει και η στάση της διοίκησης της αγγλικής ομάδας προς το πρόσωπο του προπονητή, Αντόνιο Κόντε, όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Κέιν είναι θαυμαστής του Κόντε, αλλά θέλει να δει τη διοίκηση να του δίνει χρήματα για μεταγραφές, ώστε η Τότεναμ να διεκδικήσει τίτλους.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.