Ιδιοκτησιακό καθεστώς αναμένεται να αλλάξει άμεσα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα μπαράζ του Europa League, με το πλειοψηφικό πακέτο των Ιταλών να πωλέιται σε αμερικανικό όμιλο επενδύσεων
Μέχρι την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, η Αταλάντα ενδέχεται να έχει αλλάξει χέρι και να περάσει σε νέους Αμερικανούς ιδιοκτήτες!
Πιο συγκεκριμένα στην τελική ευθεία δείχνουν να μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις της οικογένειας Περκάσι που έχει το πλειοψηφικό πακέτο της Αταλάντα με το αμερικανικό fund KKR, που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το 80% των μετοχών της ομάδας του Μπέργκαμο.
Το αντίτιμο πλησιάζει (ή και ξεπερνά τα 350 εκατομμύρια ευρώ), πάνω από 20 φορές το ποσό που είχε δαπανήσει η οικογένεια Περκάσι για να αποκτήσει τους Μπεργκαμάσκι έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ.
Τέλος αν η μετάβαση ολοκληρωθεί τότε η ιδιοκτήτρια οικογένεια δεν θα απομακρυνθεί από την Αταλάντα, αφού ο γιος του νυν προέδρου Λούκα Περκάσι προορίζεται για την θέση του CEO.
Σε ένα από τα καλύτερα ματς στην ιστορία των NBA Playoffs, οι Σαν Αντόνιο Σπερς έκαναν το break στην έδρα των πρωταθλητών Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και έκαναν το 1-0 στους τελικούς της Δύσης. Ιστορικό ματς για τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, έσπασαν… όλα τα ρεκόρ τα «σπιρούνια».
Κίνδυνος αποβολής της Σαουθάμπτον από τον «ακριβότερο αγώνα του κόσμου», τον τελικό των Play-off ανόδου στην Premier League (23/05), λόγου του σκανδάλου παρακολούθησης της Μίντλεσμπρο. Ολες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, οι κατηγορίες και οι καυστικές δηλώσεις.