Γλυφάδα: Τρόμος σε πρακτορείο – Ο ληστής σημάδευε την υπάλληλο με το όπλο
Η κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε καρέ καρέ τις κινήσεις του ληστή ο οποίος δε δίστασε να σημαδέψει με το όπλο του στο κεφάλι υπάλληλο του πρακτορείου.
Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία υπάλληλος σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στα νότια προάστια, όταν ένας ληστής την απείλησε με όπλο.
Ο 22χρονος μπήκε μέσα στο κατάστημα φορώντας γάντια και μάσκα που κάλυπτε το πρόσωπό του. Ακινητοποίησε την υπάλληλο και εκείνη του έδωσε τα χρήματα υπό την απειλή όπλου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ληστής έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί. Οι αρχές υποστηρίζουν πως ο 22χρονος έχει διαπράξει και άλλες δύο ληστείες, ενώ βρήκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών που πραγματοποίησε σε πρατήριο υγρών καυσίμων.
- Αλβανία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση κατά της διαφθοράς στα Τίρανα
- Τραμπ: Θα ήταν σοφό για τον Μαδούρο να φύγει – Μαδούρο: Θα τα πήγαινε καλύτερα ο Τραμπ αν κοιτούσε τη χώρα του
- Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει όλα τα μεγάλα υπεράκτια έργα αιολικής ενέργειας, για «λόγους εθνικής ασφαλείας»
- Κολομβία: Drones θα ψεκάσουν με γλυφοσάτη φυτείες κόκας, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Στο στόχαστρο πλοίο και λιμενικές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442