EuroLeague: O Λαπροβίτολα MVP της 26ης αγωνιστικής
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του clasico Νίκολας Λαπροβίτολα πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη για την 26η αγωνιστική της EuroLeague
Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια του Clasico της Ισπανίας κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς επικράτησε με 86-68 για την 26η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Νίκολας Λαπροβίτολα μπορεί να επέμενε μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Ρεάλ ότι τον ενδιαφέρει μόνο η τωρινή του ομάδα, αλλά σίγουρα με την εμφάνισή του ήθελε να αποδείξει στους Μαδριλένους τι είχαν στα χέρια τους και το έχασαν.
Ο αργεντινός γκαρντ της Μπαρτσελόνα τελείωσε το clasico με 20 πόντους, έχοντας το απίθανο 5/5 τρίποντα, 2/3 δίποντα, 1/1 βολή, μαζί με 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη και 4 κερδισμένα φάουλ σε μόλις 19:49 στο παρκέ.
Ο «Λάπρο» πήρε στο νήμα το βραβείο, αφού, μέχρι να τελειώσει το ματς στη Μαδρίτη, τον τίτλο είχε στα χέρια του ο Σκότι Ουίλμπεκιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
.@FCBbasket put a marker down at the top of the standings displacing @RMBaloncesto after beating them in EL Clasico tonight!
Highlights… pic.twitter.com/R2tBVPhiL1
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) February 11, 2022
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442