Δολοφονία Άλκη: Αυτοί είναι οι χούλιγκαν που εμπλέκονται στην εν ψυχρώ εκτέλεση του 19χρονου
Δείτε τις φωτογραφίες με τους συλληφθέντες για τη δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα.
Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τους συλληφθέντες αλλά και το σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος Άλκης, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
- Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Αλκη: Ποιος είναι ο 25χρονος που παραδόθηκε για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 19χρονου
Από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί έως τώρα, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, τα βίντεο από τα σημεία της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και το DNA, στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου και των δύο φίλων του (άλλοι δύο κατάφεραν να ξεφύγουν τρέχοντας) εμπλέκονται 11 άτομα.
Από αυτούς μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί οι δέκα. Ο πρώτος, ο 23χρονος Αλβανός, συνελήφθη 24 ώρες μετά τη δολοφονία, ενώ ακολούθησε η σύλληψη ακόμη οκτώ ατόμων.
Χθες παραδόθηκε ο 25χρονος τον οποίο αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι αναζητούσαν στην Αθήνα και σήμερα εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σε βάρος του 20χρονου Αλβανού, που δύο ημέρες μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού διέφυγε στην Αλβανία.
Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το MEGA στην επίθεση συμμετείχε ακόμα ένα άτομο. Σε περίπτωση που οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν θα μιλάμε για το 12ο άτομο.
Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σημείο
Οι φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη είναι αυτές που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών από τις αρχές. Η σκηνή του εγκλήματος, γεμάτη στα αίματα συγκλονίζει. Οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνουν όσα έμειναν πίσω όταν οι δράστες ολοκλήρωσαν το «έργο» τους και ο Άλκης πια ήταν νεκρός. Την ίδια στιγμή οι δύο φίλοι του 19χρονου αναφέρουν όλα όσα σοκαριστικά έζησαν όταν τους επιτέθηκε το «τάγμα» των χούλιγκαν.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

- «Ακριβοί στα πίτουρα, φτηνοί στο αλεύρι»: Κακουργήματα στα μπλόκα, πλημμελήματα στις υποκλοπές
- Πιερρακάκης: Τα μεγάλα αγκάθια για την ελληνική οικονομία και τι σημαίνει η εκλογή του στο Eurogroup
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Κυβέρνηση «Φραπέδων»: Το πραγματικό πρόβλημα είναι το δικαίωμα σιωπής που επικαλείται η Νέα Δημοκρατία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442