Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός βρέθηκε την Τρίτη στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 και απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη των 21 αδικοχαμένων φιλάθλων.
Φυσικά, το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των 21 θυμάτων, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και αθλητές και προπονητές από όλα τα σπορ των Ερυθρόλευκων.
Όλοι όσοι ήταν στο μνημείο από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό κατέθεσαν στεφάνια και άφησαν λουλούδια τιμώντας έτσι τη μνήμη των θυμάτων της 8ης Φλεβάρη 1981.
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός:
«Τα 21 θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 τίμησε σήμερα η οικογένεια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχάλης Κουντούρης, μαζί με τους προπονητές, τους αρχηγούς και αντιπροσωπεία των τμημάτων βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στο μνημείο της Θύρας 7, τιμώντας τη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων, ανήμερα της συμπλήρωσης 41 ετών από την 8η Φεβρουαρίου του 1981.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»