Μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του διανύει φέτος στην Premier League ο Ζοσέ Σα.
Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει πιάσει από τα μαλλιά την ευκαιρία και έχει καταφέρει να αποδείξει σε όλους πως ανήκει σε αυτό το επίπεδο.
Ο Πορτογάλος είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο της φετινής Γουλβς και ο βασικός λόγος που οι Λύκοι βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην 8η θέση της βαθμολογίας, διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 16 γκολ παθητικό, πίσω μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι, που οδεύει προς τον τίτλο.
Όλα αυτά επιβεβαιώνονται συνεχώς με τα αποθεωτικά σχόλια που δέχεται ο Σα, αλλά και με τους ίδιους τους αριθμούς και τις βαθμολογίες του μέχρι στιγμής στη σεζόν, καθώς ο Πορτογάλος συγκαταλέγεται έτσι κι αλλιώς στις καλύτερες μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού.
Σύμφωνα με ένα από τα καλύτερα Μέσα που ασχολείται με τα στατιστικά και τις βαθμολογίες (ή αλλιώς rating) των ποδοσφαιριστών, ο Ζοσέ Σα είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας της φετινής Premier League.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το WhoScored.com, που ανήκει στην Opta, ο πορτογάλος τερματοφύλακας έχει μέσο όρο rating φέτος 6,91 και βρίσκεται στην καλύτερη ενδεκάδα της Premier League μέχρι και την 23η αγωνιστική, που έχει ήδη διεξαχθεί. Ακόμα ένα εκπληκτικό επίτευγμα για τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.
1⃣ Jose Sa – 6.91 2⃣ Antonio Rudiger – 6.89 3⃣ Fabinho – 7.10 4⃣ Virgil van Dijk – 7.15 5⃣ Pierre-Emile Hojbjerg – 7.11 6⃣ Thiago Silva – 7.18 7⃣ Son Heung-Min – 7.24 8⃣ Ilkay Gundogan – 7.28 9⃣ Gabriel Jesus – 7.09 🔟 Raphinha – 7.23 ⏸️ Mohamed Salah – 7.82 https://t.co/3kel6rIw0a
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.