Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα ψάχνει ο Άρης στο αυριανό (5/2) παιχνίδι με το Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Η προετοιμασία ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση.
Ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή, που έχει δύο ερωτηματικά, την παρουσία των Μπερτόλιο και Γκάνεα.
Αμφότεροι ανέβασαν ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και είναι πιθανό να συμπεριληφθούν, χωρίς όμως να λογίζονται για το βασικό σχήμα.
Ο Λούμορ θα καλύψει και πάλι το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής και ο Εντιαγέ θα αναλάβει ρόλο επιτελικού μέσου.
Αντίθετα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απουσία του Ντένις, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Οι Κουέστα και Σιαμπάνης θα είναι το δίδυμο των τερματοφυλάκων για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι, με τον τελευταίο να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την ενδεκάδα.
Μιλώντας στον πατέρα του Πέτερ, σε ζωντανή μετάδοση, ο Κάσπερ Σμάιχελ αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται να έχει τελειώσει η ποδοσφαιρική καριέρα του, αφού θα χρειαστεί δύο χειρουργεία στον ώμο…
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως η Αστυνομία απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΛ Novibet, ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League.