Με καθυστέρηση μίας… ημέρας αντέδρασε το Κίνημα Αλλαγής, δια του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, Κώστα Σκανδαλίδη, στο θέμα που ανέδειξε πρώτος ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφορικά με τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή την Κυριακή για την υπόθεση της Novartis.
Όπως δήλωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο πρωθυπουργός «σε μια πρωτοφανή επίδειξη αντιθεσμικής λειτουργίας και κομματικού πατριωτισμού, επέλεξε να ζητήσει συγνώμη και να αναφωνήσει ντροπή, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα, για τα δέκα συνολικά πολιτικά πρόσωπα που στοχοποιήθηκαν στην υπόθεση Novartis και ουσιαστικά αθωώθηκαν πανηγυρικά. Και αναφέρθηκε ονομαστικά μόνο στα στελέχη της ΝΔ».
Και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αντιπαρέρχομαι την πολιτική απρέπεια που υποδηλώνει την κομματική αντίληψη του κ. Μητσοτάκη για την λειτουργία των θεσμών. Δεν είχαμε σκοπό να δώσουμε συνέχεια αν σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν προέβαινε, μετά την αυτονόητη αντίδραση του κ. Βενιζέλου, στην απίστευτη δήλωση ότι είναι δουλειά του κ. Ανδρουλάκη να υποστηρίξει τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ».
Ο κ. Σκανδαλίδης αναρωτήθηκε, μάλιστα, αν «ο Ευάγγελος Βενιζέλος αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Σαμαρά και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Στουρνάρας κεντρικός τραπεζίτης της χώρας, ο Ανδρέας Λοβέρδος για πολλά χρόνια υπουργός σε διαφορετικές κυβερνήσεις και ο Γιώργος Κουτρουμάνης επίσης υπουργός, δεν άξιζαν της πρωθυπουργικής προσοχής;».
Δυστυχώς, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πιστοποίησε μια ακόμη θλιβερή πραγματικότητα. Ότι ο κ. Μητσοτάκης, από το βάθρο του δήθεν σύγχρονου πρωθυπουργού, μεταπίπτει εν όψει των δυσκολιών της διακυβέρνησής του σε κομματάρχη, που ασεβεί απέναντι στους θεσμούς και ιδιαίτερα αυτόν της Δικαιοσύνης. Κρίμα!».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας