Παρελθόν από το Survivor αποτελεί ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πάλης εγκατέλειψε το παιχνίδι για λόγους υγείας και το βράδυ της Κυριακής (30/1) επέστρεψε στην Ελλάδα.
Λίγες ώρες μετά έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.
Πόσταρε μία φωτογραφία του από τον Άγιο Δομίνικο και στη λεζάντα ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε.
«Από που να αρχίσω και τι να πρωτοπώ? Καταρχήν θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ , σε έναν έναν ξεχωριστά για όλη αυτήν την φανταστική υποστήριξή, για όλα τα υπέροχα μηνύματα που έχω λάβει.
Θέλω επίσης να ζητήσω μια συγνώμη από όλους που δυστυχώς για λόγους υγείας δεν μπόρεσα να συνεχίσω αυτό το υπέροχο ταξίδι που λέγεται Survivor. Τέλος θέλω να σας υποσχεθώ πως όλα τώρα ξεκινάνε και θα τα πούμε σύντομα. Αδέρφια μου», έγραψε χαρακτηριστικά.
Επίσης, κοινοποίησε στα story του ένα βίντεο από την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την αδερφή του, Άννα, να τον υποδέχεται και να τον αγκαλιάζει σφιχτά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας