Ο Σέικ Ντουκουρέ βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.
Ο ιβοριανός μέσος, που συνοδεύεται από τον εκπρόσωπό του, θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στα εργομετρικά.
Οι άνθρωποι του Άρη είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και θέλουν να διαπιστώσουν την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχε κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς.
Το ευχάριστο, βέβαια, στην περίπτωσή του είναι ότι τους τελευταίους 12 μήνες αγωνίστηκε σε φουλ ρυθμούς στη Λεγκανές, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, και αν όλα πάνε καλά, ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει το συμβόλαιό του και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Ο Ολυμπιακός Κ19 δεν τα κατάφερε στην Αστάνα, ηττήθηκε με 2-0 από την Καϊράτ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Youth League και περιμένει τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων για να μάθει αν θα βρεθει στα νοκ-άουτ.