Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Αντίστροφα για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (27/1, 21:00) μετρούν στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο παιχνίδι με τους Σέρβους.
Στη σημερινή προπόνηση ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Γιώργο Πρίντεζη να μένουν εκτός προγράμματος, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μην αναμένεται να βρεθούν στο παρκέ ενόψει του αγώνα.
Παράλληλα, δεν προπονήθηκε ούτε ο Χασάν Μάρτιν, καθώς ο αμερικανός σέντερ ένιωσε μια αδιαθεσία και προτιμήθηκε από τον έλληνα τεχνικό να μην τον πιέσει περαιτέρω και συνεπώς είναι αμφίβολος για το ματς.
Θυμίζουμε πως στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, κόντρα στον Ιωνικό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε αποφασίσει να αφήσει εκτός τον Σάσα Βεζένκοφ λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων, ωστόσο στη συνέχεια ο βούλγαρος φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.