Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράντονιτς: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στο Final Four»

Ράντονιτς: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στο Final Four»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να πάνε στο Final Four.

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε δύσκολα την Τσεντεβίτα Ολίμπια για την Αδριατική Λίγκα και πλέον στρέφει την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (27/1, 21:00) στο ΣΕΦ.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, στις δηλώσεις του μετά το ματς με τους Σλοβένους, αναφέρθηκε στους Ερυθρόλευκους, χαρακτηρίζοντάς τους μεγάλη ομάδα και πως μπορούν να βρεθούν στο Final Four της φετινής σεζόν.

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

«Στην κατάστασή μας, πραγματικά δεν έχει νόημα να μιλάμε για προσδοκίες ή για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι.

Ακόμη και πριν από τον αγώνα με τη Βιλερμπάν, ανέφερα πως το ζητούμενο για εμάς στον Ερυθρό Αστέρα είναι να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε έπειτα από τη μακρά αποχή (σ.σ. λόγω Covid-19). Είχαμε το ματς με τη Βιλερμπάν, έπειτα εκείνο με την Τσεντεβίτα Ολίμπια. Δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια.

Για τον Ολυμπιακό, μπορεί να πει κανείς μόνο θετικά. Μια μεγάλη ομάδα, που παίζει εξαιρετικά κι έχει πολλούς καλούς λόγους για να ελπίζει σε κάτι καλό φέτος, ότι μπορεί να πάει στο Final 4.

Όπως είπα, είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Δηλαδή, το πως θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024