Παναθηναϊκός: Προσπάθειες να γίνει το ματς στη Λεωφόρο χωρίς θεατές στην εξέδρα με το πρόβλημα
Αύριο το πρωί ξεκινούν οι επιδιορθώσεις της ζημιάς στο Απόστολος Νικολαΐδης μετά την υποχώρηση του στεγάστρου. Θέλουν να παίξουν στο γήπεδό τους με τον Αστέρα.
Μεγάλη ζημιά προέκυψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική το τελευταίο διήμερο. Συγκεκριμένα, το στέγαστρο που βρίσκεται στις εξέδρες επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας υποχώρησε, με αποτέλεσμα να χρειάζεται άμεσα επισκευή προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια για τον κόσμο.
Ωστόσο τίθεται ζήτημα εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης. Αύριο το πρωί αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιδιόρθωσης της ζημιάς μετά την υποχώρηση του στεγάστρου και σκοπός του Παναθηναϊκού είναι να γίνει κανονικά το παιχνίδι του Σαββάτου στην έδρα του.
Με την παρουσία μάλιστα κόσμου (1.000 άτομα), πλην όμως από την ΠΑΕ δεν πρόκειται να ανοίξουν τις θύρες που βρίσκονται επί της Αλεξάνδρας, ώστε να μπορούν να προχωρήσουν οι εργασίες και να μην υπάρχει ο…φόβος στον κόσμο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.