Δεν αποκλείεται να χρειαζόμαστε αλυσίδες ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας…», ανέφερε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, τονίζοντας έτσι την σφοδρότητα της κακοκαιρίας «Έλπις» που καταγράφουν τα μετεωρολογικά συστήματα.
Το πολύ ισχυρό κύμα χιονοπτώσεων έρχεται να χτυπήσει την Αττική, από την κυρίως από την Δευτέρα το βράδυ και μέχρι την Τετάρτη.
Σημείωσε ότι η κακοκαιρία θα θυμίσει την περσινή επέλαση της «Μήδειας», με τις προβλέψεις να δείχνουν χιόνι πυκνό ακόμα και στο Σύνταγμα. «Επειδή οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές ό,τι πέφτει θα στρώνεται..», σημείωσε ο κος Μαρουσάκης για το βράδυ της Δευτέρας.
«Τα δύσκολα έρχονται από Δευτέρα καθώς το νέο ισχυρό κύμα χιονοπτώσεων θα σαρώσει πολλές περιοχές της χώρας, όπως η Αττική και η Βοιωτία, η Εύβοια, η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη αλλά και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου» τόνισε στο Open.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας