Στο πλατό του «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (21/1) η Ματίνα Παγώνη.
Η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να την καλωσορίσει προσφέροντάς της… κόλλυβα, ωστόσο η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αντέδρασε, αφού όπως είπε είναι προληπτική.
«Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.
«Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα», απάντησε η Ματίνα Παγώνη και πρόσθεσε:
«Σας παρακαλώ. Αν είναι δυνατόν τώρα. Κύριε Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;».
Τότε η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε με χιούμορ: «Μα είναι ωραία τροφή».
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας