Έτοιμος να γίνει νέος παίκτης της Ελλάς Βερόνα είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.
Ο Έλληνας στόπερ είναι ο αμυντικός που εντόπισε ο Τόνι Ντ’ Αμίκο μετά την αποχώρηση του Μανιάνι και τον τραυματισμό του Νταβίντ Νταβίντοβιτς.
Ο Ρέτσος θα παραχωρηθεί από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, που τον πλήρωσε 17,5 εκατομμύρια ευρώ το 2017 για να τον πάρει από τον Ολυμπιακό. Τώρα, τεσσεράμισι χρόνια μετά και με το συμβόλαιο που λήγει, ο σύλλογος της Bundesliga είναι έτοιμος να τον δώσει ως ελεύθερο, διατηρώντας παράλληλα ένα ποσοστό σε πιθανή μελλοντική μεταπώληση.
Ο Ολυμπιακός τότε έβαλε ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία του και δικαιώθηκε για την επιλογή του να τον δώσει.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia