Σε σοβαρή κατάσταση διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μια 25χρονη, η οποία παρασύρθηκε από Ι.Χ. φορτηγάκι, στα όρια των περιοχών Πολίχνης και Νεάπολης – Συκεών.
Σύμφωνα με την προανάκριση που διενεργεί η Τροχαία, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν η νεαρή γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει πεζή την οδό Ανδρ. Παπανδρέου. Ο 45χρονος οδηγός του οχήματος ειδοποίησε της Αρχές, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 25χρονη.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.