Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας βρίσκεται εδώ και μέρες σε αναζήτηση του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, μετά την αποχώρηση του Πάουλο Σόουζα για την Φλαμένγκο. Το όνομα του Αντρέα Πίρλο ήταν το πρώτο που… ακούστηκε και έδειξε τις προθέσεις των ανθρώπων που «τρέχουν» την υπόθεση, ωστόσο δεν βγήκε «λευκός καπνός» από τις συζητήσεις που έγιναν και τα βλέμματα στράφηκαν αλλού.
Φαίνεται όμως πως η Ιταλία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Πολωνών, με τον Φάμπιο Καναβάρο να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να διαδεχθεί τον Πορτογάλο τεχνικό. Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε καλό κλίμα την προοπτική συνεργασίας τους και σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.
Ο 48χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός θα καθίσει, αν όλα πάνε καλά, για πρώτη φορά στον πάγκο, στο παιχνίδι με την Εθνική Ρωσίας στις 23 Μαρτίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του