Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Βόλο.
Με τη συμπλήρωση 45 λεπτών, ο Σάντσες είδε κόκκινη κάρτα για πάτημα στον Μπαριέντος κι άφησε την ομάδα του για το υπόλοιπο του ματς με 10 παίκτες.
Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση ζητώντας από τον διαιτητή να δει τη φάση στο VAR, κάτι που δεν έγινε, με τον Σάντσες να φεύγει νωρίτερα για τα αποδυτήρια.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του