Μπορεί για τον Ολυμπιακό το χθεσινό παιχνίδι να ξεχαστεί γρήγορα, καθώς το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό, ωστόσο για τον Αβραάμ η αναμέτρηση θα μείνει για πάντα στη μνήμη του.
Και τούτο, διότι ο έλληνας κεντρικός αμυντικός κατάφερε να γράψει ιστορία και να φθάσει σε ένα τεράστιο επίτευγμα με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία έλληνας παίκτης που παίζει στον Ολυμπιακό στην Α’ Εθνική/Super League, ξεπερνώντας τον Γιώργο Σκαρτάδο.
Ο Παπαδόπουλος είναι μόλις ο τέταρτος στην ιστορία του Ολυμπιακού που αγωνίζεται έχοντας κλείσει τα 37 χρόνια του, μετά τον Αντώνη Νικοπολίδη, τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Ματιέ Βαλμπουενά.
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο