Καιρός – Νεφώσεις και ασθενείς βροχές αλλά με… ανοιξιάτικες θερμοκρασίες
Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ θα πνέουν νότιοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Νεφώσεις με σποραδικές βροχές σε δυτικά, Θράκη, Αιγαίο και Κρήτη αναμένονται σήμερα, Τετάρτη 5 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ θα πνέουν νότιοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές νεφώσεις και σποραδικές, πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά, στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετράωρου.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 15, στη Θεσσαλία από 2 έως 18, στην Ήπειρο από 2 έως 17, στην Ανατολική Στερεά από 4 έως 18, στη Δυτική Στερεά από 7 έως 12, στην Πελοπόννησο από 3 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 10 έως 16, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 14 έως 16, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 13 έως 17 και στην Κρήτη από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ και από το πρωί 4 έως 6 μποφόρ και στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το πρωί 4 έως 6 μποφόρ.
Αττική
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετράωρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετράωρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
- Στη φυλακή οδηγείται η Ελένη Ζαρούλια
- Νεότερα στοιχεία για τον 20χρονο στη Θεσσαλονίκη – Τον μαχαίρωσαν στην πλάτη
- Η Ελένη Μενεγάκη βάζει τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή – «Το θέμα τελειώνει εδώ»
- «Κουίζ Κανίς; Πόσο καλά ξέρεις τους σκύλους;» – Ένα βιβλίο που θα ενισχύσει οικονομικά φιλοζωικά σωματεία
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Χοντρό παιχνίδι» με το στενό Μπαμπ ελ-Μαντέμπ – Τι θα συμβεί αν κλείσουν οι «Πύλες των Δακρύων»
- Χαμένη σελίδα από το Παλίμψηστο του Αρχιμήδη βρέθηκε ξανά μετά από 120 χρόνια
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα – 74χρονος σκότωσε και διαμέλησε την 33χρονη σύζυγό του
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442