Εβδομο κρούσμα στον Αρη – Στον «αέρα» το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
Μεγάλη η διασπορά του κορωνοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο κοροναϊός σφυροκοπά και τον Άρη!
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως ανιχνεύτηκε ακόμη ένα κρούσμα, φτάνοντας πλέον στα επτά. Στο στρατόπεδο των «κιτρίνων» επικρατεί αγωνία, καθώς η διασπορά του κοροναϊού είναι μεγάλη.
Να σημειωθεί, πως την Τετάρτη (5/1), η ομάδα του Άκη Μάντζιου φιλοξενείται στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, με την αναμέτρηση να βρίσκεται στον… αέρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για το νέο κρούσμα που εντοπίστηκε:
«Σε νέο εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, βρέθηκε ένα ακόμη κρούσμα θετικό και ήδη ακολουθείται η διαδικασία, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο».
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
- Παναθηναϊκός: «Μέσα» Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος ενόψει Έφες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442