Στο +8, από Τσέλσι και Λίβερπουλ, βρίσκεται η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Μπρέντφορντ εκτός έδρας, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο, να μην εφησυχάζει, υποστηρίζοντας πως η απόσταση που έχει η ομάδα του, από τους διώκτες της, είναι μικρή.
Μετά τη νίκη, στο Λονδίνο κόντρα στις «μέλισσες», ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε: «Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Είμαστε οκτώ βαθμούς μπροστά, αλλά απομένουν ακόμη 54 για να παίξουμε και πολλά δύσκολα παιχνίδια. Οπότε όταν το σκέφτεσαι έτσι, οι οκτώ βαθμοί είναι γελοίοι».
Στη συνέχεια, ο Γκουαρντιόλα είπε πως «δεν θα ακούσω κανέναν που θα πει ότι έχει ήδη τελειώσει. Οι Τσέλσι και Λίβερπουλ είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Η μία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και η Λίβερπουλ είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια. Έχουμε αυτή την απόσταση όχι επειδή έχασαν βαθμούς, αλλά επειδή κερδίσαμε 10 στη σειρά ματς».
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.