Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πλεύρης – «Αν τηρηθούν τα μέτρα, θα μιλήσουμε για αύξηση πληρότητας»

Πλεύρης – «Αν τηρηθούν τα μέτρα, θα μιλήσουμε για αύξηση πληρότητας»

Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε για τη συνάντηση που έχει το μεσημέρι με τις ομάδες της Superleague και τόνισε ότι είναι πιθανό να υπάρξει αύξηση πληρότητας στα γήπεδα αν τηρηθούν τα μέτρα.

Ο Θάνος Πλεύρης σε δηλώσεις του, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί άμεσα ζήτημα αύξησης της πληρότητας στα γήπεδα, εφόσον τηρηθούν τα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στα νέα μέτρα της κυβέρνησης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ξεκαθάρισε πως μπορεί μεν να υπάρξει αύξηση από το 10%, ωστόσο δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι πριν τις 16 Ιανουαρίου, όταν και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε μια συνάντηση με την Super League (13:30). Καταλαβαίνω ότι οι ομάδες αυτή τη στιγμή αισθάνονται αδικημένες. Βέβαια, τέσσερις μήνες το πρωτάθλημα λειτουργεί κανονικά. Σε αντίθεση με άλλους χώρους όπως ήταν τα θέατρα, οι κινηματογράφοι και οι πολιτιστικοί χώροι, όπου κατά βάση τηρήθηκαν τα μέτρα, το πρόβλημα ήταν ότι ενώ οι ομάδες έκαναν τον έλεγχο για τους εμβολιασμένους, στην πραγματικότητα μετά δεν μπορούσαν να ελέγξουν τον κόσμο ως προς την τήρηση των μέτρων μέσα στο γήπεδο. Στο μεγαλύτερο μέρος ούτε μάσκες φορούσαν», τόνισε ο υπουργός Υγείας.

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν διαρκείας και ότι πολύς νεαρός κόσμος πήγε να εμβολιαστεί μόνο για να πηγαίνει στο γήπεδο. Θα ξεκινήσουμε με αυτό το δύσκολο μέτρο. Αν κι εφόσον με τα 1.000 άτομα δείξουν και οι φίλαθλοι και οι ομάδες ότι τα μέτρα τηρούνται, είμαστε διατεθειμένοι άμεσα να συζητήσουμε και για αύξηση της πληρότητας. Θέλουμε όμως ως πολιτεία να δούμε ότι αυτό που γίνεται στα θέατρα και τα σινεμά να γίνεται και στα γήπεδα. Αν δούμε μια καλή ένδειξη στην τήρηση των μέτρων θα πάμε άμεσα σε πληρότητες που θα ικανοποιούν και τους φιλάθλους και τις ομάδες», πρόσθεσε.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024