Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διπλό τετράδας με «τεσσάρα» η Γουέστ Χαμ (1-4) – «Κόλλησε» με τη Σαουθάμπτον η Τότεναμ (1-1)

Διπλό τετράδας με «τεσσάρα» η Γουέστ Χαμ (1-4) – «Κόλλησε» με τη Σαουθάμπτον η Τότεναμ (1-1)

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και να επικρατήσει τελικά με 4-1 της Γουότφορντ, μειώνοντας έτσι στο -4 από την 4η Άρσεναλ. «Γκέλα» για την Τότεναμ που δεν μπόρεσε να… λυγίσει τη Σαουθάμπτον των δέκα ποδοσφαιριστών, μένοντας στο 1-1.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και να επικρατήσει τελικά με 4-1 της Γουότφορντ, μειώνοντας έτσι στο -4 από την 4η Άρσεναλ. «Γκέλα» για την Τότεναμ που δεν μπόρεσε να… λυγίσει τη Σαουθάμπτον των δέκα ποδοσφαιριστών, μένοντας στο 1-1.

Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ 1-4

Γουέστ Χαμ και πάλι σε τροχιά… σεντονιού. Παρότι τα «σφυριά» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0, κατάφεραν να επιστρέψουν και να μετατρέψουν σε… πάρτι το «μίνι» λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουότφορντ, επικρατώντας με 4-1.

Στο -4 από την Άρσεναλ και πάλι η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες η οποία δείχνει ικανή να παλέψει μέχρι τέλους για μια από τις θέσεις της τετράδας.

Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ και μάλιστα πολύ νωρίς. Ο Ντένις έκανε το 1-0 και σημείωσε ένα υπέροχο γκολ, βάζοντας από νωρίς στα βαθιά την ομάδα του Μόγιες. Μέσα σε δύο λεπτά ωστόσο άλλαξε όλο το παιχνίδι.

Πρώτα ισοφάρισε για τη Γουέστ Χαμ ο Σούτσεκ στο 27ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα ο Μπενράμα έκανε το 2-1, πραγματοποιώντας την ολική ανατροπή. Στο 58′ τα «σφυριά» έβαλαν τέλος στα «όνειρα» της Γουότφορντ, καθώς ο Νομπλ ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έκανε το 3-1, πριν διαμορφώσει στις καθυστερήσεις το τελικό 4-1 ο Βλάσιτς.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Μπάχμαν, Κάθκαρτ, Μαζίνα, Φεμένια (41’ Λουζά), Σιεράλτα, Κούτσκα, Σισοκό, Κινγκ, Τουφάν (62’ Σέμα), Ερνάντεθ (46’ Πέδρο), Ντενις

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Τζόνσον (81’ Μαζουακού), Ντιόπ, Ντόουσον, Σούτσεκ, Νόουμπλ, Μπενραχμά (85’ Βλάσιτς), Λαντσίνι (89’ Κραλ), Μπόουεν, Αντόνιο

Σαουθάμπτον – Τότεναμ 1-1

Πισωγύρισμα για την Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε. Τι και αν αγωνίστηκαν για περισσότερα από 50 λεπτά με έναν παίκτη παραπάνω; Οι spurs δεν μπόρεσαν να φύγουν με τη νίκη από την έδρα της Σαουθάμπτον και έμειναν στο 1-1, χάνοντας δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στη μάχη της τετράδας.

Οι «Άγιο» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στην αναμέτρηση στο 25ο λεπτό, όταν ο Γουόρτν Πράους νίκησε τον Γιορίς με ένα βολέ. Μάλιστα οι γηπεδούχοι άγγιξαν και το δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Λονγκ δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από κοντά.

Και τελικά το πλήρωσε στο 39’… Ο Σαλισού ανέτρεψε τον Σον μέσα στην περιοχή, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και έδωσε στον Κέιν την ευκαιρία να βρει δίχτυα από το σημείο του πέναλτι…

Ο Άγγλος δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το «δώρο» και ευστόχησε, σημειώνοντας το 1-1.

Η ομάδα του Κόντε είχε τον απόλυτο έλεγχο, έχασε μερικές τεράστιες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει το comeback, μένοντας έτσι στο 1-1…

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Μπεντνάρεκ, Περόντ, Γουόκερ Πίτερς, Βαλερί, Σαλισού, Ντιαλό, Γοόρντ Πράουζ, Σ.Άρμστρονγκ, Α.Άρμστρονγκ (83’ Ρέντμοντ), Λονγκ (72’ Μπρόια)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντέιβις, Ρεγκιλόν (46’ Ντόχερτι), Σάντσεθ, Έμερσον (77’ Χιλ), Χόιμπιεργκ, Άλι (62’ Λούκας Μόουρα), Ντάιερ, Γουίνκς, Σον, Κέιν.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής:

Κρίσταλ Πάλας – Νόριτς 3-0

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024