Νέντοβιτς – «Σε μία άλλη ζωή θα ήμουν 99% ποδοσφαιριστής»
Καλεσμένος της Euroleague στην εκπομπή «From the Heart» ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς ο οποίος απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις, και στο τι θα ήταν σε μία άλλη ζωή.
Θα μπορούσε ο Νέντοβιτς να γίνει ο ποδοσφαιριστής, αντί για μπασκετμπολίστας; Σύμφωνα με τον ίδιο… ναι! Και μάλιστα ο Σέρβος δήλωσε σίγουρος για αυτό.
Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Euroleague «From the Heart» και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις. Η μία από αυτές είχε να κάνει με το επάγγελμα που θα ακολουθούσε σε μια άλλη ζωή.
Και εκείνος απάντησε πως κατά 99% θα ήταν ποδοσφαιριστής, ρίχνοντας μια μίνι «βόμβα».
Δείτε το βίντεο:
The latest episode of From The Heart ❤️ is here and is brought to you by @7DAYSBasketball@nedovic1624 of @paobcgr is the guest and if you ever wanted to get to know him better, now is your chance 👈
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!