Η μανία για τον Μάικλ Τζόρνταν και ό, τι σχετίζεται με αυτόν συνεχίζει να υπάρχει στους φίλους του μπάσκετ, αλλά και σε συλλέκτες. Με βάση τα ρεπορτάζ διεθνών ΜΜΕ, όπως το ESPN, εισιτήριο από τον πρώτο αγώνα του MJ πωλήθηκε σε δημοπρασία αντί 264.000 δολαρίων.
Ο Τζόρνταν είχε κάνει ντεμπούτο στο ΝΒΑ στις 26 Οκτωβρίου 1984 στον αγώνα των Σικάγο Μπουλς απέναντι στους Ουάσινγκτον Μπούλετς, όπως λέγονταν τότε οι Γουίζαρντς. Τον αγώνα είχαν παρακολουθήσει 13.000 θεατές. Ένα από αυτά τα εισιτήρια του ιστορικού, όπως αποδείχθηκε, αγώνα ήταν αυτό που… χτύπησε ταβάνι στη δημοπρασία.
Δείτε το περίφημο εισιτήριο που «έσπασε» όλα τα ρεκόρ
Πηγή: Huggins & Scott Auctions
Πώς τα είχε πάει ο Τζόρνταν
Ο «Air» είχε 16 πόντους με 5/16 δίποντα, 6/7 βολές, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 κοψίματα και 5 λάθη σε 40 λεπτά συμμετοχής στη νίκη των Μπουλς με 109-93.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.