Πανέτοιμος για την έβδομη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός.
Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (15/12, 19:30) όπου ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Εκτός είναι οι γνωστοί απόντες Βαλμπουενά, Καρμπόβνικ αλλά και ο Σεμέδο.
Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με την οποία ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (19:30, novasports prime).
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
LIVE: ΑΕΛ Novibet-Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet-Παναιτωλικός για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.