Άρης – Παραμένουν αμφίβολοι ενόψει Ολυμπιακού Κουέστα και Σούντγκρεν
Ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Σουηδός αμυντικός δεν πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση και η συμμετοχή τους στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
Ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου. Ούτε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν πήρε μέρος στην προπόνηση, καθώς αρχικά γυμνάστηκε μόνος του και στη συνέχεια έκανε και αποθεραπεία. Αμφότεροι είναι αμφίβολοι για το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό και η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, rondo game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και ασκήσεις επιθετικής μετάβασης, καθώς και παιχνίδι τακτικής) ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (12/12, 19:30).
Ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, από την πλευρά του, έκανε θεραπεία και ατομικό.
Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο)».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Με δυο γκολ του Αλεξιτς ο Παναιτωλικός πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μαύρα χάλια οι Θεσσαλοί, ο κόσμος αποδοκίμασε και έφευγε από τα γήπεδο.
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.