Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου (102-83) για την 9η αγωνιστική της Basket League σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον Σέρβο να αποχωρεί με διάστρεμμα από το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο.
Ο Νέντοβιτς ξέσπασε στο twitter μετά από αυτό το συμβάν, λέγοντας πως όποια και αν είναι η ηλικία του αμυντικού, αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Και το λέει αυτό γιατί ήταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αυτός που ενεπλάκη στη φάση.
Δείτε το «ξέσπασμα» του Νέντοβιτς στο twitter:
«Δεν με νοιάζει ποιος ήταν ο αμυντικός ή αν είναι νεαρός ή μεγάλος, απλά δεν το κάνεις αυτό. Ναι, μπορεί να συμβεί αλλά μπορεί και να μην συμβεί και δεν έπρεπε να συμβεί. Τέλος ιστορίας».
I dont care who the defender is or how old he is, you just dont do that. Yes, it can happen but it also could not happen and should not happen. End of story
Περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν ζωντανά τον Φρανκ Ίλετ να μένει… σύξυλος στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ που «έσβησε το όνειρο για το κούρεμα που τόσο... λαχταράει!
Ο Κώστας Γαλανόπουλος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του και έτσι ο Χιμένεθ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
LIVE: Λεβαδειακός – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.