Σταθερά σε υψηλά επίπεδα παραμένουν και σήμερα τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, με τις μολύνσεις στη χώρα μας να βρίσκονται σταθερά πάνω από τις 6.500.
Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί… από κοντά, τη στιγμή που και η Αχαΐα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.
Για πολλοστή συνεχόμενη μέρα, τόσο η Αττική όσο και η Θεσσαλονίκη καταγράφουν τετραψήφιους αριθμούς μολύνσεων. Συγκεκριμένα, το λεκανοπέδιο «δίνει» 1.679 μολύνσεις, ενώ η συμπρωτεύουσα 1.135.
Όσον αφορά στην κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική, από τα 1.679 κρούσματα του Λεκανοπεδίου, τα 469 καταγράφονται στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.
Την ίδια στιγμή, 13 ακόμα περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας