Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από τον θάνατο του 48χρονου επιχειρηματία και πατέρα ενός μικρού αγοριού. Ο ίδιος αρνιόταν να εμβολιαστεί… κι όπως λέει στο MEGA ο αδελφός του, αυτό που του στοίχισε τη ζωή ήταν πως καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο.
«Ήπια depon» λέει «εντάξει είμαι τώρα», του λέω «γιατί δεν πας στο νοσοκομείο;» «εντάξει» μου λέει «θα μου περάσει, αφού και τα παιδιά (οι υπάλληλοί του)». Όντως και τα παιδιά όλα που είχαν κολλήσει τους πέρασε, δεν πήγαν πουθενά στο νοσοκομείο και όλοι αυτοί που έγιναν καλά, κάπνιζαν. Μου λέει «εγώ είμαι καθαρός» μου λέει «δεν καπνίζω», σου λέει «εντάξει δεν θα το περάσω εγώ;»
Ο κοροναϊός όμως είχε άλλη άποψη. Ο 48χρονος, παρότι δεν ήταν καπνιστής, πάλεψε για 15 μέρες στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και «έσβησε» τα ξημερώματα της Κυριακής.
«Το αμέλησε, όταν είδε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει έφυγε για το νοσοκομείο αλλά ήταν αργά. Μπορεί να είχε βοηθήσει (το εμβόλιο). Τι να σας πω και εγώ; Πιστεύω ότι άμα πήγαινε από την πρώτη ημέρα στο νοσοκομείο και ανεμβολίαστος θα είχε γλιτώσει», συμπλήρωσε ο αδερφός του 48χρονου.
Δεν πίστευε στο εμβόλιο
Ο λογαριασμός του στο Facebook γεμάτος με αναρτήσεις κατά του εμβολίου. Εμβόλιο το οποίο δεν έκανε με αποτέλεσμα να νοσήσει τόσο ο ίδιος όσο και αρκετοί εργαζόμενοι του μαγαζιού του.
«Κοροναϊό είχε, δεν είχε εμβολιαστεί το ευλογημένο. Το έφαγε το κεφάλι του. Αφού βλέπουν κάθε μέρα πεθαίνουν και εκεί δεν τραβάνε χέρι», είπε συγγενής του 48χρονου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).