Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζέκο «καθάρισε» για την Ίντερ (2-0)

Ο Τζέκο «καθάρισε» για την Ίντερ (2-0)

Χάρη σε δύο γκολ του Τζέκο η Ίντερ επικράτησε με 2-0 της Σαχτάρ και είναι με το… 1,5 πόδι στους «16». Εξασφάλισε και μαθηματικά την τρίτη θέση η… ελληνική Σέριφ, τελευταίοι οι Ουκρανοί.

Την πρόκρισή της στους «16» του Champions League μετά από δέκα χρόνια είναι έτοιμη να τσεκάρει η Ίντερ, η οποία νίκησε με 2-0 την ουραγό Σαχτάρ χάρη σε δύο γκολ του Έντιν Τζέκο.

Οι «νερατζούρι» θα προκριθούν και μαθηματικά το βράδυ αν η… ελληνική Σέριφ δεν κερδίσει την Ρεάλ (που είναι και το πιθανότερο) αφού έχουν διαφορά τεσσάρων βαθμών από τους Μολδαβούς, ενώ υπερτερούν και στην ισοβαθμία. Σίγουρα τρίτοι πλέον οι Αθανασιάδης και Κολοβός αφού μετά την ήττα της Σαχτάρ, οι Ουκρανοί έμειναν στο -5 και θα είναι τελευταίοι στον όμιλο.

Η Ίντερ κυριάρχησε από το ξεκίνημα του ματς και έφτασε στο γκολ με τον Πέρισιτς στο 23′ αλλά το VAR έδειξε πως ο Νταρμιάν ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης κι έτσι έμεινε το 0-0. Στο επόμενο λεπτό ο Τζέκο έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, με τον Τρουμπίν να τον σταματά σε τετ α τετ. Οι γηπεδούχοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και στο 56′ βρήκαν δίχτυα με ενυπωσιακό σουτ του Λαουτάρο Μαρτίνς, αλλά και πάλι το γκολ δεν μέτρησε, για επιθετικό φάουλ το οποίο βέβαια δεν φάνηκε να υπάρχει.

Στο 61ο λεπτό ήρθε τελικά η λύτρωση για την Ίντερ, με τον Πέρισιτς να κάνει τρομερή κούρσα και σέντρα για τον Νταρμιάν που σούταρε, με τη μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στον Τζέκο που με σουτ λίγο έξω από τη περιοχή έκανε το 1-0. Έξι λεπτά μετά ο Βόσνιος έκανε και το 2-0 με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, «κλειδώνοντας» τη νίκη της Ίντερ η οποία ουσιαστικά είναι ήδη στους «16» της διοργάνωσης.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Μπαζτόνι, Νταρμιάν (79’ Ντ’Αμπρόζιο), Πέρισιτς (86′ Ντιμάρκο), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (86′ Σένσι), Μπαρέλα (78’ Βιδάλ), Ντζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες (68’ Κορέα)

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Τρουμπίν, Μαρλόν, Βιτάο, Ντοντό, Ματβιγένκο, Μαϊκόν, Στεπανένκο (46’ Μάρκος Αντόνιο), Τετέ (80’ Μάρλος), Πεδρίνιο (78’ Μπονταρένκο), Σόλομον (81’ Μούντρικ), Φερνάντο.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024