Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καθάρισε» την Νάπολι και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης η Σπαρτάκ (2-1)

«Καθάρισε» την Νάπολι και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης η Σπαρτάκ (2-1)

«Φωτιά» στον τρίτο όμιλο του Europa League έβαλε η Σπαρτάκ Μόσχας. Οι Ρώσοι ντούμπλαραν τις νίκες τους επί της Νάπολι (2-1) και ανέβηκαν στην πρώτη θέση, με τα πάντα να είναι ανοιχτά ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης από τον τρίτο όμιλο του Europa League μπήκε η Σπαρτάκ Μόσχας που επικράτησε με 2-1 της Νάπολι η οποία έμπλεξε για τα καλά. Οι Ρώσοι έπιασαν τους «παρτενοπέι» στους 7 βαθμούς ενώ τους έχουν και στην ισοβαθμία. Λέγκια και Λέστερ που παίζουν μεταξύ τους αύριο, ακολουθούν με 6 και 5 βαθμούς αντίστοιχα και όλα είναι ανοιχτά.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Πρόμες κέρδισε πέναλτι από τον Λομπότκα και ο Σομπόλεβ ευστόχησε για το 1-0. Στο 16′ η Νάπολι «άγγιξε» το 1-1 αλλά ο Σελίχοφ κράτησε το μηδέν με σπουδαίες επεμβάσεις σε δύο προσπάθειες του Ελμάς. Στο 24′ ο Σελίχοφ νίκησε και τον Ζελίνσκι σε γυριστό από κοντά και τέσσερα λεπτά μετά ήρθε και το 2-0 με κεφαλιά του Σομπέλεβ.

Στο 51ο λεπτό η Νάπολι σκόραρε με τον Ντι Λορέντζο αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 64′ ο Ελμάς με κεφαλιά από σέντρα του Πετάνια κατάφερε να μειώσει σε 2-1 βάζοντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση στα επόμενα λεπτά, αλλά δεν το κατάφεραν αφού Ντι Λορέντζο και Ελμάς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που είχαν.

Σπαρτάκ Μόσχας: Σελίχοβ, Κοφριέ, Ντζίκια, Ζιγκό, Μόουζες (83’ Ρασκάζοβ), Άιρτον, Ιγκνάτοβ (72’ Λομοβίτσκι), Ουμιάροβ, Λιτβίνοβ, Σομπόλεβ, Πρόμες (90+2’ Πρόμες).

Νάπολι: Μερέτ, Ζέσοους, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ντι Λορέντζο, Ζιελίνσκι, Λομπότκα (79’ Ραχμάνι), Μέρτενς, Λοσάνο, Ελμάς, Πετάνια

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024