Τις υπηρεσίες του Καρλίτος θα στερηθεί για το υπόλοιπο του παιχνιδιού με την Λαμία ο Παναθηναϊκός καθώς ο Ισπανός αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο 25′.
Πιο συγκεκριμένα ο επιθετικός του τριφυλλιού ένιωσε ένα τράβηγμα με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή.
Την θέση του στον αγώνα πήρε ο Φεντερίκο Μακέντα στο 28′.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος