Την επιστροφή στις νίκες αναζητούσαν στην Νίκαια ο Ιωνικός και ο Αστέρας Τρίπολης, με το τελικό 1-1 να μην αφήνει ικανοποιημένη καμία ομάδα. Περισσότερο όμως δεν ικανοποιεί τους Αρκάδες που είχαν τις ευκαιρίες στο τέλος για να πάρουν το παιχνίδι, αλλά ο Χουτεσιώτης κράτησε όρθιους τους γηπεδούχους. Από δέκα βαθμούς πλέον και οι δύο ομάδες.
O Αστέρας απείλησε πρώτος με ένα καλό σουτ με τον Σίτο στο 6′, αλλά με τη συμπλήρωση 15 λεπτών ο Ιωνικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Τουράμ από σέντρα του Λένις. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ωστόσο ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση χάρη σε εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Τιλίκα που δεν άφησε περιθώρια στον Χουτεσιώτη.
Στο δεύτερο μέρος το ματς κυλούσε χωρίς ευκαιρίες μέχρι το 79′ που ο Άοσμαν απέιλησε την εστία του Τσιφτσή χωρίς να βρει στόχο και στο τελευταίο πεντάλεπτο οι Αρκάδες «άγγιξαν» το γκολ δύο φορές. Στο 85′ ο Σίτο δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Χουτεσιώτη ο οποίος στο 90′ κράτησε το 1-1 σε προσπάθεια του Ρούμπεν Γκαρσία.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στο πρόσωπο του Αζεντίν Ουναΐ βλέπει ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον αντικαταστάτη του σπουδαίου Μπερνάρντο Σίλβα στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο Μαρόκο.
Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του επί του ΖΑΟΝ και στον τρίτον τελικό και επικρατώντας με 3-0 σετ κατέκτησε το 27ο πρωτάθλημα στη Volley League Γυναικών.