ΗΠΑ – Έληξε η δίωρη προεδρία της Καμάλα Χάρις – Τελείωσαν οι εξετάσεις του Μπάιντεν
Ο Τζο Μπάιντεν ανέλαβε εκ νέου τα προεδρικά του καθήκοντα, τα οποία είχε μεταβιβάσει στην αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις για όση ώρα παρέμενε υπό αναισθησία
Ο Τζο Μπάιντεν ανέλαβε εκ νέου τα προεδρικά του καθήκοντα στις 18.35′ ώρα Ελλάδας, τα οποία είχε μεταβιβάσει για σύντομο χρονικό διάστημα στην αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις για όση ώρα παρέμενε υπό αναισθησία, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Συνεχίζεται το τσεκ – απ ρουτίνας
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος υποβλήθηκε σε κολονοσκόπηση “ρουτίνας” συνομίλησε με την Καμάλα Χάρις και τον επιτελάρχη του Λευκού Οίκου “γύρω στις 11.35′ σήμερα το πρωί. Ο πρόεδρος ήταν σε καλή διάθεση και ανάλαβε εκ νέου τα καθήκοντά του αυτή του εκείνη τη στιγμή”, έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι.
Η ίδια διευκρίνισε ότι ο Τζο Μπάιντεν παραμένει προς το παρόν στο νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ, κοντά στην Ουάσινγκτον, για τη συνέχιση του γενικού τσεκ-απ “ρουτίνας” στο οποίο υποβάλλεται.
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ποιες μεταβιβάσεις ακίνητων βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εφορίας
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442