Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη και έπεσε σε ρεκόρ 6-4, μετά το «μπλακ άουτ» στην τέταρτη περίοδο.
Οι Ερυθρόλευκοι πλέον επιστρέφουν στην Ελλάδα, όπου αύριο θα υποδεχτούν τη Μακάμπι στο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική και θέλουν οπωσδήποτε νίκη για να μείνουν ψηλά στη βαθμολογία.
Η EuroLeague, μία ημέρα πριν από το ματς, ανακοίνωσε την τριάδα των διαιτητών για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι (19/11, 21:00).
Όπως έγινε γνωστό, οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Τόμισλαβ Χορντόφ και Ούρος Νίκολιτς θα σφυρίξουν τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Regular Season της EuroLeague, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.
Η πρωτοβουλία της αγγλικής ομοσπονδίας που αποδεικνύει πως τα παιδιά δεν θέλουν φωνές και παρατηρήσεις από γονείς και προπονητές στην διάρκεια των αγώνων
Ανάρτηση που συγκλονίζει από καθηγητή στο σχολείο στο οποίο φοιτούσε ο 20χρονος φίλος του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του πριν από λίγες ημέρες στο περιστατικό της Καλαμαριάς.