Οριστική πρέπει να θεωρείται η απόφαση της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν να παραμείνει στην ομάδα, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν, ο Σέρχιο Ράμος.
Ο τραυματισμός του ισπανού σταρ συνεχίζει να τον κρατά μακριά από τα γήπεδα, αλλά η Παρί αποφάσισε πως δε θα προχωρήσει στη λύση του συμβολαίου του και θα τον περιμένει να επιστρέψει στα γήπεδα.
Ο πολύπειρος ισπανός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ στο τέλος της περασμένης περιόδου, υπέγραψε στο γαλλικό σύλλογο, αλλά δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό έως τώρα εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο γαστροκνήμιο.
Ο 35χρονος σέντερ μπακ παραμένει εκτός προπονήσεων και κανείς δεν ξέρει πότε θα τεθεί στη διάθεση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.
Η διοίκηση όμως αποφάσισε να τον περιμένει και στο τέλος της σεζόν θα κριθεί η παραμονή του στην ομάδα.
Στα 20 του, μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας και μάχης με τραυματισμούς και καρκίνο, ο Νίκολα Τόπιτς έκανε το ντομπούτο του στο NBA με τη φανέλα των πρωταθλητών Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και αποθεώθηκε!
Ο Γενς Γιόνσον μίλησε σε Μέσο της Δανίας, για τα πλάνα του, όπου αναμένεται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ αλλά και για τον λόγο που δεν αγωνίζεται στην Ένωση.