Πρόκειται για ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μέσα στη σεζόν, με τη βελτίωση του από την περασμένη χρονιά να είναι εμφανέστατη. Ο λόγος για τον Χουάνκαρ που έχει κερδίσει ολοκληρωτικά την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τις εμφανίσεις του.
Το συμβόλαιο του Ισπανού μπακ ωστόσο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως από την 1η του Γενάρη θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει ελεύθερα με όποια ομάδα θελήσει. Και όπως φαίνεται, οι «μνηστήρες» είναι αρκετοί.
Συγκεκριμένα, Χετάφε, Έλτσε και Κάντιθ εξετάζουν σοβαρά τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος ωστόσο έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο «τριφύλλι» αυτή τη στιγμή.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions