Σήμερα, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, καταβάλλονται από τον ΕΛΓΑ. αποζημιώσεις φυτικού και ζωικού κεφαλαίου ύψους 13.372.350,81 ευρώ σε 8.516 δικαιούχους αγρότες.
Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου η διαδικασία της πληρωμής προκαταβολών και αποζημιώσεων συνεχίζεται, αφού όσα πορίσματα προωθούνται από τα κατά τόπους Υποκαταστήματα του ΕΛ.Γ.Α. στην Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού διεκπεραιώνονται άμεσα, με δεδομένη την απαιτούμενη ταμειακή ρευστότητα, κατόπιν της διασφάλισης των αναγκαίων δαπανών για τις αποζημιώσεις σε εφαρμογή της ψηφισθείσης νομοθεσίας για τον «Παγετό ‘Ανοιξη 2021″, ν. 4820/2021».
Το μεγαλύτερο μέρος των πληρωμών θα κατευθυνθεί στον νομό Πέλλας και θα ανέρχεται σε 3.473.186,06 ευρώ, ακολουθεί ο νομός Λάρισας με 2.732.954,81 ευρώ και ο νομός Καστοριάς με 1.868.203,55 ευρώ.
Δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά νομό ΕΔΩ
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.