Λήμνος – Πέταξε… κατά λάθος 100.000 ευρώ στα σκουπίδια
Κινητοποιήθηκε ολόκληρη η υπηρεσία καθαριότητας της Λήμνου
Ένα κωμικοτραγικό γεγονός συνέβη χθες στην Μύρινα της Λήμνου. Επαγγελματίας πέταξε στα σκουπίδια 100.000 ευρώ από λάθος.
Πιο συγκεκριμένα συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λήμνου μετά από τηλεφώνημα έντρομου επαγγελματία ότι πέταξε τρεις σακούλες γεμάτες ευρώ νομίζοντας ότι είναι σκουπίδια στους κάδους απορριμμάτων απέναντι από το κατάστημά του.
Σύμφωνα με το limnosreport, αμέσως άρχισαν να αναζητούν τα απορριμματοφόρα του Δήμου τα οποία άλλα ήταν σε τακτικό δρομολόγιο ενώ άλλα κατευθύνονταν προς τον ΧΥΤΑ, μετά από αναζήτηση και με την αγωνία να χτυπά “κόκκινο” βρέθηκε το «κινούμενο θησαυροφυλάκιο» το οποίο και ειδοποιήθηκε να κατευθυνθεί στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, όπου και άδειασαν τον κάδο σε ανοιχτό χώρο και μετά από ερεύνα τα χρήματα βρέθηκαν άθικτα.
- Παρίσταναν τους λογιστές ξεγελώντας δεκάδες θύματα – Πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ η λεία, εννιά συλλήψεις
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για αντί-Σαλάχ
- Ο Τσαζ Παλμιντέρι ήθελε να γίνει ηθοποιός και όχι γκάνγκστερ
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη λειτουργία του τουρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Mortgage Rates in Greece Hit Nine-Year Low as Lending Rebounds
- ΗΠΑ: Πως γιόρτασαν οι celebrities το Πάσχα;
- Ο Λανουά σε αναμμένα κάρβουνα με τους ξένους διαιτητές
- Στρατηγική επένδυση της Allwyn στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442