Γιοβάνοβιτς – «Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα χειρότερα που έχουμε κάνει»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στην κακή εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα από τα χειρότερα που έχουν κάνει οι πράσινοι.
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει το 4Χ4 στη «Λεωφόρο», με τον ΟΦΗ να στήνεται άψογα στον αγωνιστικό χώρο και να μην αφήνει τους πράσινους να κάνουν το παιχνίδι τους. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπέστησαν την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών (0-0), με τον Σέρβο τεχνικό να στέκεται στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της COSMOTE TV, στην πολύ κακή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα από τα χειρότερα της φετινής σεζόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:
«Χάσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που κάναμε. Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο και εμείς φαινόταν σαν να μην ήμασταν στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο να ελέγξουμε το παιχνίδι, να βάλουμε λίγο παραπάνω πίεση όχι σε τέτοιο βαθμό που να μιλάμε για αδικία. Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα αλλά ναι η εικόνα ήταν αυτή, χάσαμε ένα ημίχρονο. Είχαμε αρκετά θέματα στο πρώτο ημίχρονο και ήταν ο βασικός λόγος που δεν μπορούσαμε οργανωμένα να κάνουμε κάτι στο παιχνίδι».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.