ΗΠΑ – Influencer του TikTok κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του
Ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού
Ακόμα μία γυναικοκτονία απασχολεί τα αμερικανικά ΜΜΕ, καθώς ένας διάσημος influencer του ΤikTok πυροβόλησε θανάσιμα την εν διαστάσει σύζυγό του γιατί ζήλευε. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Ali Abulaban, κατηγορείται πως την κατασκόπευε πριν σκοτώσει αυτήν και έναν φίλο της, με τον οποίο πίστευε πως είχε σχέση.
Ο άνδρας κατηγορείται όπως μεταδίδει το ertnews.gr, για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.
Ο ίδιος συνελήφθη μετά την φερόμενη ομολογία της δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του, Ana Abulaban, 28 ετών, και του φίλου της, 29χρονου Cadenas Barron, σύμφωνα με το τοπικό κανάλι KNSD του Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ.
Η ενέδρα θανάτου στη γυναίκα και στον φίλο της
Βάσει του κατηγορητηρίου, ο Abulaban, που μετρά σχεδόν ένα εκατομμύριο followers στο TikTok, έμενε σε ξενοδοχείο και παρακολουθούσε την σύζυγό του από τότε που εκείνη του ζήτησε να μετακομίσει από το διαμέρισμά τους στις 18 Οκτωβρίου.
Ο ίδιος φέρεται να μπήκε κρυφά στο διαμέρισμα όσο απουσίαζε η 28χρονη και να απέκτησε μια εφαρμογή που καταγράφει συνομιλίες, χρησιμοποιώντας το tablet της 5χρονης κόρης του, το οποίο βρισκόταν στο δωμάτιο. Φαίνεται ότι ο ίδιος έκανε και διάφορες ζημιές πριν αποχωρήσει, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.
Σύμφωνα με όσα δημοσιεύθηκαν, άρχισε να παρακολουθεί την εφαρμογή και λίγο αργότερα άκουσε την σύζυγό του να συνομιλεί με έναν άλλο άντρα.
Κατόπιν, μπήκε μέσα στο διαμέρισμα, όπου φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον του άντρα – πυροβολώντας τον τρεις φορές- και της συζύγου του, την οποία μάλιστα πυροβόλησε στο κεφάλι.
Εξετάζεται το βίαιο παρελθόν του δράστη
Ακολούθως φέρεται να τηλεφώνησε στην μητέρα του όπου ομολόγησε την πράξη του πριν παραλάβει την κόρη του από το σχολείο, έχοντας ακόμη στην κατοχή του το φονικό όπλo. Την πληροφορία μετέδωσε το CBS News. Καθ’ οδόν, κάλεσε την αστυνομία όπου φέρεται να ομολόγησε και κατόπιν συνελήφθη.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Abulaban ασκούσε βία εναντίον της συζύγου του, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, η 28χρονη είχε κάνει καταγγελία σε βάρος του πριν ένα μήνα. Τότε, ο ίδιος φέρεται να την έσπρωξε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.
- To ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και το μήνυμα στον Τσίπρα
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ζεφύρι: Μάχη για τη ζωή της δίνει 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- «Αφιέρωμα στη Nina Simone»: Στις 6 Ιουνίου στο Theatre of the No
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι εξετάσεις των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442