«Αυτοκτονία» και αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά
Ο Ελληνας τενίστας βρέθηκε μπροστά με 3-0 games στο τρίτο σετ, αλλά εκείνο το σημείο έπαθε μπλακ άουτ. Ο Τιαφό γύρισε το παιχνίδι και πήρε τη νίκη με 2-1 σετ.
Μέσα από τα χέρια του έχασε το παιχνίδι με τον Φράνσις Τιαφό ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Ελληνας τενίστας προηγήθηκε με 1-0 σετ, αλλά και 3-0 games στο τρίτο, όμως δεν κατάφερε να «κλείσει» το παιχνίδι και ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Αμερικανό (6-3, 3-6, 4-6).
Ο Στέφανος αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιείται στη Βιέννη και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τρίτο του τίτλο στη φετινή σεζόν.
Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες κρατούσαν με σχετική ευκολία τα σερβίς τους μέχρι το 3-2, όταν ο Στέφανος πίεσε τον Τιαφό και κατάφερε να κάνει το μπρέικ. Ο Ελληνας τενίστας προηγήθηκε με 4-2 και λίγο αργότερα βρέθηκε στο 5-2. Ο Αμερικανός μείωσε σε 5-3, αλλά ο Τσιτσιπάς σέρβιρε σωστά και με 6-3 έκανε το 1-0 στα σετ.
Στο δεύτερο σετ ο Φράνσις Τιαφό ανέβασε την απόδοσή του και έδειχνε να πατάει καλύτερα στο κορτ. Όπως και στο πρώτο σετ, μέχρι το 4-3 οι δύο τενίστες κρατούσαν με σχετική ευκολία τα σερβίς τους. Στο 8ο game όμως ο Αμερικανός πίεσε και κατάφερε να σπάσει το σερβίς του Στέφανου, μετά από τρία μπρέικ πόιντς. Στη συνέχεια σέρβιρε και με 6-3 ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι.
Στο τρίτο σετ ο Στέφανος ξεκίνησε εντυπωσιακά, καθώς έκανε μπρέικ στο δεύτερο game και στη συνέχεια σέρβιρε σωστά για το 3-0.
Σε εκείνο το σημείο όμως τα δεδομένα άλλαξαν άρδην, με τον Αμερικανό να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του και τον Ελληνα τενίστα να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ο Τιαφό μείωσε σε 3-1 και με break σε 3-2, ενώ στη συνέχεια ο Στέφανος έχασε δύο break points, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός να κάνει το 3-3.
Στο 7ο game τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Στέφανο, καθώς ο Τιαφό έκανε μπρέικ και βρέθηκε στο 4-3, ενώ λίγο αργότερα προηγήθηκε με 5-3. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τον Αμερικανό, με τον Τιαφό να φτάνει στο 6-4 και στην ολική ανατροπή.
- Ολυμπιακός: Εκτός και με τη Μονακό ο Βεζένκοφ
- Ο Φρανσίσκο άλλαξε μάνατζερ και θέλει συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ ετησίως
- Τα χρήματα που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός από το Europa League και αυτά που διεκδικεί
- Το ζευγάρι των ρεκόρ: Ο Μπαμ Αντεμπάγιο και η θρύλος του WNBA, Έιτζα Γουίλσον (vids)
- Ντουπλάντις: «Φυσικά και θα κερδίσω τον Καραλή, δεν έχω χάσει την αυτοπεποίθησή μου»
- Το «ξέσπασμα» του Καντονά για Τραμπ: «Αν θέλει πόλεμο, να είναι στην πρώτη γραμμή»
- Σοκαριστική αποκάλυψη της Καρίνα Έντλινγκερ: «Με βίασαν δύο εβδομάδες πριν κερδίσω το χρυσό μετάλλιο»
- Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται έντονα για τον Μόουζες Ράιτ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442