Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Καθάρισε» την Μπολόνια στο τέλος και πέρασε στην κορυφή η Μίλαν (2-4)

«Καθάρισε» την Μπολόνια στο τέλος και πέρασε στην κορυφή η Μίλαν (2-4)

Η Μίλαν ζορίστηκε υπερβολικά από την Μπολόνια των εννέα παικτών (!), όμως τελικά επικράτησε με σκορ 4-2 και έπιασε ξανά κορυφή.

Τα.. χρειάστηκε η Μίλαν απέναντι στην Μπολόνια των εννέα παικτών, καταφέρνοντας πάντως να επικρατήσει με σκορ 4-2 εκτός έδρας και να αναρριχηθεί ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας στη Serie A.

Στο 13ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Ταταρουσάνου έκανε λάθος έξοδο αλλά η κεφαλιά του Αρναούτοβιτς πέρασε έξω και στο 16’ ο Λεάο πάτησε περιοχή από αριστερά, έξανε το σουτ από δύσκολη γωνία και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Σκορούπσκι αφού βρήκε και στον Μεδέλ. Μάλιστα στο 20’ τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για την Μπολόνια, που έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σουμαορό κι έτσι στο 35’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Σκορούπσκι, ο Καλάμπρια με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Στο 49ο λεπτό μετά από κόρνερ του Ντομίνγκεθ, ο Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε αυτογκόλ για το 1-2 και τρία λεπτά αργότερα, ο Σοριάνο έβγαλε κάθετα στον Μπάροου που από κοντά πλάσαρε για το 2-2.

Ωστόσο στο 58’ η Μπολόνια έμεινε με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκε και ο Σοριάνο για δολοφονικό πάτημα στο καλάμι του Μπάλο Τουρέ. Έτσι η Μίλαν πίεσε, ο Πιόλι έριξε στο ματς και τον Ζιρού και στο 76’ πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπενασέρ, αλλά ο Σκορούπσκι έσωσε.

Στο 78’ ο Αρναούτοβιτς άλλαξε με τον Σβάνμπεργκ κι έκανε το σουτ αλλά ο Ταταρουσάνου είπε όχι, ενώ στο 84’ ο Μπενασέρ με φοβερό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή έκανε το 2-3.

Και μάλιστα στο 90’ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με όμορφο πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής, έκανε το 2-4.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Τεατέ, Μεδέλ (87’ Ορζολίνι), Σουμαορό, Χίκεϊ (63’ Ντάικς), Ντε Σιλβέστρι, Σβάνμπεργκ, Ντομίνγκεθ (63’ Σκούτεν), Μπάροου (63’ Μπινκς), Σοριάνο, Αρναούτοβιτς (83’ Σανταντέρ)

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Μπάλο Τουρέ (85’ Καλλουλού), Κίερ, Τόμορι, Τονάλι (46’ Μπακαγιόκο), Μπενασέρ, Κρούνιτς (60’ Ζιρού), Λεάο, Καστιγιέχο (46’ Σαλεμάκερς), Ιμπραΐμοβιτς.

Only in

Εγκλωβισμένοι στα πατρικά τους οι νέοι – «Θηλιά» το υψηλό κόστος ζωής και τα υψηλά ενοίκια

Καθώς η προσιτή διαβίωση γίνεται ολοένα και περισσότερο πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ορίσει τον πρώτο επίτροπο της ΕΕ με άμεση ευθύνη για τη στέγαση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024