Δεν τα κατάφερε τελικά ο οδηγός μηχανής, μετά από μάχη που έδινε για 40 περίπου ημέρες στην εντατική του νοσοκομείο Ρίου στην Πάτρα. Είχε βρεθεί για διακοπές το καλοκαίρι στην Ναύπακτο που υπεραγαπούσε και την οποία επισκεπτόταν αρκετά συχνά.
Η μόνιμη κατοικία του ήταν στον Καναδά, όπου προγραμμάτιζε να επιστρέψει τον Οκτώβριο. Πριν από 40 ημέρες, χτύπησε όμως με την μηχανή που οδηγούσε, λίγο μετά το λιμάνι της Ναυπάκτου.
Σύμφωνα με το tempo24, το ατύχημα προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, αφού δεν τράκαρε ούτε βρήκε κάποιο εμπόδιο, κάτι που δημιουργεί την αίσθηση για πιθανό έμφραγμα.
Οι γιατροί στην εντατική στο Ρίο πάλεψαν να τον κρατήσουν στην ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τα ξημερώματα απεβίωσε, βυθίζοντας την πόλη στο πένθος.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας