Η πρόσφατη κακοκαιρία είχε ως επίπτωσή της να συμβούν κατολισθήσεις σε μια σειρά σημεία στη Λαμία, με τον δήμο να οργανώνει επιχείρηση «καθαρισμού» των δρόμων.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr, με την επέμβαση των μηχανημάτων έργων του Δήμου Λαμιέων, «καθάρισαν» οι δρόμοι σε Λιμογάρδι, Καλαμάκι και Δίβρη από πτώσεις βράχων και πετρών στο οδόστρωμα, ύστερα από τις τελευταίες βροχοπτώσεις.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ακόμη και ο μεγάλος βράχος που έπεσε στο δρόμο για το Λιμογάρδι, απομακρύνθηκε, παρουσία και του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα Πολιτικής Προστασίας Κώστα Ξεφλούδα, που έδωσε εντολή για τον έλεγχο όλων των βραχωδών σημείων με μεγάλη κλίση που μπορεί να δημιουργήσουν και πάλι πρόβλημα στην ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας